Youtube okosítás: ezeket olvasd el, vagy maradj le!

gif.gif

Az utóbbi időben sok olyan értékes tudásanyag jelent meg a Mr Bugtv oldalán, amit minden YouTube-al és marketinggel foglalkozónak érdemes elolvasnia. Ezekből szemlézünk most, a pénzkeresés és a hirdetés kérdésköreire fókuszálva. Némelyik egészen hosszú és mély, őszintén szólva ezek nélkül lemaradhatsz arról, hogy és miként is kell gondolkozni ma a legnagyobb videós platformról. A cikkeket NE FUSD ÁT, mert nem fog menni. Mentsd el és rágd meg jól, fontos, értékes anyagok!

Hogyan készítsünk sikeres YouTube (hirdetési) videót?
Miért fontos a történetmesélés, mivel lehet a hirdetésed átugorhatatlan, és egy plusz érdekes téma: milyen platform a YouTube hirdetői szempontból?

Youtube statisztika – tények és videómarketing puska
Mielőtt kamerát ragadsz, és „Fények, kamera, csapó!” kiáltással videózni kezdenél, meg kell értened, mit kínál a YouTube mint marketing platform, és milyen lépéseket érdemes tenned a legjobb eredményekért. Egy remek összefoglaló és infografika a videómarketing tervezéshez!

Milyenek a legjobb YouTube kampányok és miért működnek?
Néhány nagyon érdekes YouTube marketing kampány, amelyek szórakoztatóak és inspirálóak is egyszerre.

Hogyan lehet pénzt keresni YouTube videózással?
Mi az a három-négy forrás, ahonnan "dől a lé" egy ügyes videós bevételre tud szert tenni? Kihagyhatatlan cikk a YouTube-os pénzkereresés témában, nagyon gyakorlatias kérdés-válasz szekcióval a cikk második felében.

AdSense vs YouTube MCN partnerség?
Youtube pénzkeresés 2.0: videósok körében állandó vitatéma, hogy saját maguk szerződjenek le a YouTube-al a Partnerprogramon keresztül, vagy egy többcsatornás hálózattal (MCN) szerződjenek. Ez az egyszerűnek tűnő kérdés sok dolgot érint és sok előítéletet kell lerombolni ahhoz, hogy tisztább képet kapjunk.

Van egy Youtube csatornád, remek cicás vagy esztergagépes videóid, de még nem fürdesz a pénzben? :) E-mail: onlinevisuals_kukac_gmail.com vagy kérdezz ASK.fm-en! Ha meg csak klikkolnál a kontentre, akkor Facebookon kövess►