Mit mond a hírességek Facebook profilja?

Vigyázz, hogy mit posztolsz! Videós interjúsorozat indult Orosz György humorista vezetésével, melyben hírességek facebook profilját matatja. A #HASHTAG című műsor Orosz Gyuri Youtube csatornáján látható. Az első vendég Sipos Peti volt az Irigy Hónaljmirigy frontembere.

sipospeti_hashtag_musor_oroszgyorgy.gif

A facebook nem játék, ezt már sokan megtapasztalták. A profilunk, hírfolyamunk nem csak a számunkra pozitív információkat tárolja a facebookos tevékenységeinkről. Visszakereshető, hogy mit like-oltunk, hol jártunk, kivel posztoltunk és rengeteg fotó, videó dokumentálja a hétköznapjainkat. Ráadásul a fotókhoz hozzászólások is tartoznak, amelyekből még további kapcsolatokra következtethetünk.

A műsorvezető-humorista az egyszerű „facebook-profilozó” szerepében kérdéseket tesz fel a a műsor vendégének a közösségi oldalán látható információkról. Egy laikus sokszor meg is döbbenhet, mi mindent rejt az ismert zenészek, sztárok facebook profilja, már ezért is érdekes a műsor. Gyuri egy kicsit olyan mint az anyukánk, aki figyeli a profilunkat és rendszeresen kínos kérdéseket tesz fel a hétköznapjainkról. De, ahogy szokták mondani nincs kínos kérdés, csak kínos válasz...

„Az első műsorban Sipos Peti jól állta a sarat, bár volt benne egy kis félelem, hogy mit találtunk az oldalán. A 30 perces beszélgetés 12 perces vágott változata látható az adott epizódban. Így például olyan érdekességek is kimaradtak, hogy vajon a parodista énekes miért like-olta az afrikai playboy oldalát.” - mondta Orosz György.

 

Valószínűleg megtalálja a műsor a közönségét, hiszen a bemutatkozó videót 4 nap alatt közel 20 ezren tekintették meg. A következő vendég Fábián Juli lesz, akit Árpa Attila követ. Meglátjuk, hogy velük, hogyan boldogul a humorista. Reméljük azokban a részekben is lesznek vicces alkalmazások, amivel a média szereplőket teszik humorossá.

orosz_gyuri_hashtag.gif

Kövesd a #HASHTAG műsort itt »