Ki Mit Tube - hamarosan indul a videós tehetségkutató!

ki_mit_tube_2015.pngVisszatér a Ki Mit Tube, a YouTube-on futó verseny. A tehetség jöhet bárhonnan - mondja ezt a második Ki Mit Tube, és ezt megerősíti Süveg Márk Saiid sajátos stílusú rap számával.

"Rajtad múlik, hogy mihez kezdesz a lehetőséggel, ami most itt van előtted. Mi dönteni nem tudunk és nem fogunk helyetted, de segítünk minden eszközünkkel." - mondja ezt a Vodafone, aki idén is a fő szponzora a Ki Mit Tube-nak. A nevezési időszak 2015. július 22-én indul és augusztus 18-ig tart.

kimittube.png
Saiid szabdon letölthető számával indul az új Ki Mit Tube, a teaser oldalon legalábbis a feliratkozáson és pár soron kívül csak az ő számát lehet meghallgatni. "Emlékszel? Azt mondta, nem fog menni...azt mondta nem vagy elég türelmes belé...de a ki ha én nem-et ki nyomhatja el, ha nem én?" - Süveg Márk jellegzetes stílusa motivál arra, hogy minél többen idén is nevezzenek és több száz (ezer?) videó közül az ő produkciójuk legyen a legjobb.

A Ki Mit Tube készítőinek és zsűritagjainak célja idén is ugyanaz: közösen megtalálni azokat a tehetséges videósokat, előadókat, művészeket, értékes tartalmat előállító magyar youtubereket, akik az internet és a versenynek felületet adó YouTube lehetőségeit használva színvonalas, a kor kívánalmainak megfelelő produkciót állítanak elő. 

Mr. Klausz, a tavalyi nyertes bemutatkozó klipje

...és a döntős produkciója

 

Az első Ki Mit Tube számokban

  • 449 produkció indult (+449 bemutatkozó film mindegyikhez)
  • 121 zsűrivideó készült
  • Összesen: 1076 videó került fel a csatornára
  • Szavazatok száma: 80 ezer
  • Legnagyobb nézettség: 491.300 néző (szeptember 15-én, az első forduló lezárásakor)
  • Átlagos nézettség naponta: 245.300 néző
  • Youtube csatorna adatok:

Bővebben a tavalyi műsor eredményeiről >>

Meglátjuk mi lesz idén, vigyázó szemeinket oda (is) vetjük, és jelentkezünk az újdonságokkal!

Még több hírt, érdekességet és videót találsz Facebook oldalunkon »

Van egy Youtbe csatornád, remek cicás videóid, de elakadtál? Akkor ASK.fm - és kérdezz!