Végre! Barbi baba is vloggolni kezdett

barbi_baba.gif

1959-es születése óta az örökké fiatal Barbie - hivatalos nevén Barie Robberts - volt már doktor, ügyvéd, és még talán űrhajós is, csak videós blogger tini nem. A kínzó hiányt a Mattel végre orvosolta.

Június 19 óta több mint százezren látták Barbi baba első videós bejelentkezését. Az amatőr, tini videók stílusát és tematikáját utánzó videó remek marketing húzás volt a játékgyártótól, mert a szépségápolásról, sminkelérsről szóló vloggerek nagyon erős közösségeket építettek ki, élükön Bethany Motha-val, akinek a daily routine nevű videójához hasonlítják Barbi baba első bejelentkezését.

"A barátaim és én csak igazán szeretjük megosztani az új ötleteket. Új zenéket, kedvenc filmeket, videókat, stílustanácsokat" - magyarázza azt, miért is kezdett a video blogolásba. A videó témaválasztása nem szokatlan, mert a "fun facts about me" típusú vlog videók éppen Bethany Motha 2010-es videója óta nagyon népszerűek a YouTube-on.

A Mattel nem bizonytalan sikerre repült rá, hiszen Barbie babának van egy több mint 800ezres Instagram profilja és a hivalatos Youtube csatonrán is óriási rajongótáborral rendelkezik, 650 ezer feliratkozóval és 574 milliós(!) megtekintéssel. A Barbie vlog várható sikere remélhetően más nagyobb brandek komolyabb videós marketingtevékenyéségt is beindítja.

Forrás: Business Insider

youma_youtube_tippek.png

Van egy Youtube csatornád, remek videóid, de még nem fürdesz pénzben? :) Akkor csekkdiszáut:onlinevisuals_kukac_gmail.com vagy kérdezz ASK.fm-en!