A Youtube legjobb rejtett poénjai

Tudtad, hogy a Youtube is beszállt a Harlem shake őrületbe, vagy azt, hogy itt is használhatod a Jedi erőt? Összegyűjtöttük a Youtube videómegosztó programozóinak rejtett poénjait.

Ma már a filmektől a játékokon át a webes alkalmazásokig sok területen bukkanhatunk valamilyen apró, vicces meglepetésre, úgynevezett easter eggre. A szoftverfejlesztők gyakran élnek ezzel a lehetőséggel, de sok esetben ez megmarad az ő titkuk - persze mindaddig, míg a szoftvert használók rá nem bukkannak. Az elrejtett meglepetéseknek, vagyis easter eggeknek szép és hosszú hagyománya van, melyet a Google fejlesztői is előszeretettel használnak, miért maradna ki pont a Youtube?

A Top Trending Youtube csatorna összeállításában jó pár érdekességet láthatunk:

A fenti videóhoz egy gondolat: a Leanback szolgáltatás egyáltalán nem easter egg, hanem egy nagyon kényelmes youtube-ozási lehetőség, amikor hátradőlve, a tévéhez hasonló módon használhatod a youtube-ot. Mára át is nevezték, így a youtube.com/tv linken találod meg.

Nézd meg a trükköket közvetlenül a linkekre kattintva:

Ami pedig a videóból hiányzik:
A youtube.com/robots.txt file-ban olvasható vicc: "Készült a jövőben (2000), a 90-es évek robotfelkelése után, ami kiirtotta az emberiséget" 

►Még több hírt, érdekességet és videót találsz Facebook oldalunkon »