Napkirálynő, teljes film - online ősbemutató!

napkiralyno.jpg

Egy könnyed pénteki napfogyatkozás után jöhet a Napkirálynő? A MESE.TV YouTube csatorna első egész estés filmje megérkezett, és ingyen, legálisan megtekinthető az interneten! A Napkirálynő egy belga-francia-magyar animációs film az ókori egyiptomi hercegnő bátor és hihetetlen kalandjairól, melyek során megismeri a világot, megmenti apja birodalmát, sőt esetleg még szerelmes is lesz.

 

Az Egyszervolt a Magyar Gyermekkultúráért Közhasznú Alapítvány közleménye

 

Budapest, 2015. március 20., péntek (OS) - Napkirálynő – ősbemutató az interneten Egész estés filmbemutatóra készül a Mese.tv YouTube csatorna. A Cinemon Rajzfilm Stúdió nagysikerű filmjét a Napkirálynőt láthatják március 20-tól az odalátogató nézők. A film bemutatója mérföldkő az egyszervolt.hu, és a mese.tv történetében, mert a csatorna fennállásának történetében ez lesz az első egészestés családi film.

Ősbemutató


A Napkirálynő című filmet, 2007-ben – öt évvel ezelőtt – stílusosan Egyiptomban, Kairóban mutatták be elsőízben. Ezt követően indult hódító útjára Akhesa hercegnő története, aki rövid időn belül meghódította a moziba járó közönség szívét. A mostani YouTube ősbemutató egy újabb mérföldkő a film életében, amely a Cinemon Rajzfilm Studió és az egyszervolt.hu összefogásával jön létre.

Tartalom és forma


A történet helyszíne Egyiptom, Krisztus előtt 14. században, ahol Ekhnaton fáraó Thébát hátrahagyva új várost szeretne alapítani. Akhesa, tizennégy éves lánya unja magát az új környezetben, ezért álruhában jár ki felfedezni a palotán kívüli életet.

Annyira szépen van rajzolva a film, hogy élvezet nézni, amellett pedig tényleg nem unatkozunk, köszönhetően a jól megírt történetnek. (csapnivalo.hu)

95423_galeria_napkiralyno9.jpg


Online bemutató


A filmet keressétek a mese.tv youtube csatornáján! Engedd, hogy elbűvöljön az ókor csodálatos világa, ha tetszett a film iratkozz fel, hogy minden új filmbemutatónkról értesíthessünk!

A film megtekinthető itt lentebb, vagy Youtube-on itt is megnézhető >

Kiadó: Egyszervolt a Magyar Gyermekkultúráért Közhasznú Alapítvány

Forrás: MTI

youma_youtube_tippek.png

Van egy Youtbe csatornád, remek cicás videóid, de elakadtál? Akkor ASK.fm - és kérdezz!