A leghosszabb youtube mix - a zenehallgatás 50 órája

caribou.jpgA Youtube-on nem csak videók feltöltésével és egy jó, rendszeres újdonságokkal szolgáló csatornával lehet nagy figyelmet, sikereket elérni, hanem például érdekes lejátszási listákkal is. Ezt használta ki Dan Snaith, a Caribou frontembere, aki 1000 különleges zene összeválogatásával készített lejátszási listát a youtube-on.

“Tinédzserkorom óta szenvedélyem a zene. Az évek során sok olyan anyagot fedeztem fel, amelyek máig elkísérnek az utamon. Nagy részüket most összegyűjtöttem. Remélem találtok köztük kedvetekre valót!”

Caribou számára amúgy a tavalyi év jelentette az igazi sikert, mert megjelent az Our Love című lemezük, és a kanadai zenei formáció set-jét a BBC Essential Mix nevű műsorban a legjobbnak választották

Ha a több mint 50 órás extra hosszú mixet csak munkaidőben hallgatod és az ebédidőt levonjuk, akkor 7 napig tart a lejátszási lista végighallgatása - éljenek a túlórák!! Mivel a Youtube beágyazva csak 200 zeneszámot enged lejátszani, kattints ide ahhoz, hogy a teljes listát lejátszhasd!

Még több hírt, érdekességet és videót találsz Facebook oldalunkon »