A 10 legtöbbször megnézett Youtube videó

A legnézettebb youtube videók listáját a zenei klipek uralják: Psy, Justin Bieber, Jennifer Lopez és Eminem mellé csupán egyetlen egyéb kategóriájú videó került. A "Charlie Bit My Finger"-nek sikerült az első 10 közé bejutnia úgy, hogy egy fia dallam sincs a videóban!
Toplisták jönnek mennek, és többnyire csak pillanatnyi állapotot mutatnak. Így van ez a Wikipedia oldalával is, ami ugyan az általunk olvasott Daily Beast cikknél frissebb, de mégsem mai, sőt, nem realtime. Ugyanis egy többszázmilliós nézettségű videónak a nézettsége percenként ezrekkel nő. Ezért mi most összeállítottunk ugyan egy listát, de a mindenkori legnézettebb videók a Youtube egyik automatikusan generált playlistjén láthatóak. Azzal az alábbi lista egyezett, még 10 perce...

A 10 legtöbbször látott Youtube videó

1. Psy, “Gangnam Style”: 2.2 milliárd néző (kábé, hisz percenként ezrekkel emelkedik)

Semmi meglepő nincs ebben, a 2012-es megjelenése óta K-pop csillaga vezeti a Youtube listát. 

2. Justin Bieber, “Baby” - ft. Ludacris: 1.095 milliárd néző

 

3. Jennifer Lopez, “On The Floor” - ft. Pitbull: 784,4 millió néző


4. Charlie Bit My Finger – again!: 782,5 millió néző


5. LMFAO, “Park Rock Anthem” - ft. Lauren Bennett, GoonRock: 754,2 millió néző


6. Shakira, “Waka Waka (This Time for Africa)”: 752,3 millió néző

 

7. Eminem, “Love The Way You Lie” -  ft. Rihanna: 751,2 millió néző


8. PSY - GENTLEMAN M/V742 millió néző

9.Miley Cyrus - Wrecking Ball - 713,2 millió néző


Katy Perry - Roar (Official) - 659,3 millió néző

A fenti lista szinte naponta változhat, illetve ez csak az első tíz. Ha érdekel a most aktuális, akkor klikkelj a linkre! Minden idők 100 legnézettebb Youtube videója »

Még több hírt, érdekességet és videót találsz Facebook oldalunkon »

 

UPDATE: a fenti cikkünkből az kimaradt, hogy ezek a videók nem feltétlen attól sikeresek, mert úgymond organikus sikert értek el, tehát nem csupán a rajongók, jó kedvükből nézték meg ennyiszer. Rengeteg zenei magazin és blog beágyazta őket és valószínűleg hírlevelek tízezreiben is sokuk előfordult, más online eszközt ne is említsünk.

Magyarul, aki hozzá tud férni nagy látogatottságú médiafelületekhez, az az amúgy átlagos vagy jó zenék nézettségét fel tudja tornászni. Viszont ez már a médiavásárlás témája, amivel itt nem nagyon szeretnénk foglalkozni.