Youtube hírszemle, szeptember

YouTube-415x260.jpgA legfrissebb statisztikák, fejlesztések és hírek a Youtube univerzumból!

Offline is elérhetők lesznek a YouTube videók!
A mobilos felhasználók régóta vágynak arra a lehetőségre, hogy egyszerűen lementhessék kedvenc YouTube videóikat a készülékükre, és azokat később internetkapcsolat nélkül is megnézhessék újra és újra. 

A YouTube-on tévézünk a legtöbbet
Egy felmérésben 2400 embert kérdeztek arról, hol néznek online műsorokat. Az eredmények szerint 38 százalékkal az első befutó a YouTube lett.

Támogatást kapnak a legnépszerűbb YouTube-csatornák működtetői
A videomegosztó platform szeretne további prémium tartalmakat elérhetővé tenni és segítené a tehetséges videokészítőket. Pesszimistábban fogalmazva gátolni szeretné a legnagyobb készítők távozását.

Valós idejű videóelemzések a YouTube-on!
A Youtube csatorna tulajdonosok már percre pontos statisztikákat kaphatnak videóik nézettségéről. A valós idejű jelentés az utolsó öt közzétett videó adatairól ad hasznos információkat.

A Youtube több vásárlót generál mint más közösségi oldalak
A YouTube konverziója jobb, mint a többi közösségi hirdetési platform hatékonysága, állítja ezt egy a Venturebeat-en megjelent érdekes tanulmány. Jól hangzik, de Pollner (Pécsi Ferenc) ezt vitatja.

Mr. Klausz nyerte a Ki Mit Tube versenyt
Magyarország első YouTube-on zajló tehetségkutatóján a tiszaújvárosi előadóra szavazott a legtöbb netező. Egy hónap alatt a Ki Mit Tube hétmilliós nézettséget ért el, az előadókra 80 ezer szavazat érkezett.

Rákattantak a YouTube-ra a UPC ügyfelei - napi 1 milliós nézettség!
Rövid idő alatt minden várakozást felülmúló népszerűségre tett szert a UPC ügyfeleinek az az új lehetősége, hogy YouTube videókat nézzenek tévéjükön a díjmentes UPC TV Apps szolgáltatással.

Dalszövegeket keres? Felesleges, itt a kézenfekvő megoldás
A Musixmatch nevű Chrome-bővítmény közös platformra hozza a Youtube-ot és a világ egyik legnagyobb dalszöveg-adatbázisát.

A Youtube-on tévézünk a legtöbbet
Az emberek több tévéműsort néznek a YouTube-on, mint a Netflixen vagy a Hulun. 

Politikai műsort indított a Krétakör YouTube-on
+1 címmel indít politikai műsort a Krétakör. Az első részben elsősorban Budapesttel, illetve Tarlós István és a kerületek ellentétével foglalkoztak.  

Mégis van értelme feltölteni a YouTube-ra
Egy izraeli srác tökéletes remixeket készít az amatőr zenei próbálkozásokból.

Ez a nyolcéves gyerek milliókat keres a Youtube-on
A kis Evan 745 millió megtekintéssel büszkélkedhet és videóiból 1.4 millió dollár folyik be évente. A nyolcéves kisfiú 2011-ben kezdte el rajta tesztelni a játékokat.

Gmailezik? YouTube-ozik? Akkor itt tárolja majd adatait a Google
Belgium, Finnország és Írország után Hollandiában építi fel negyedik európai adatközpontját a Google.