Pszihoapu felaprítja a videójátékokat - igazi vagy sem, döntsd el!

Egy amerikai apa megelégelte, hogy felnőtt fia nem dolgozik, csak lóg otthon, és sajátos módon "szoktatta le" a nonstop videójátékozásról: felaprította a játék DVD-ket a kertben.

Igazi családi botrány, vagy ügyes vírusvideó? Szerinted?

YOeRvV.gif

 

 

Miközben nagyon is valós jelenségről van szó, jó tudni, hogy ez nem egy igazi családi jelenet.

A "Psycho Dad Shreds Video Games" videó a McJuggerNuggets nicknevű vlogger/gamer ügyes víruskampánya. A Youtube csatornáját megnézve és pár statisztikai adatot előhalászva látható, hogy augusztus 22-től pörgött fel a feliratkozók száma, addig nem tudott kitörni a gamerek közül.

Most éppen 31 ezer feliratkozója, 8 milliós megtekintése van, amiből hatot ez az egy videó hozott össze neki és ezzel az amerikai viszonyok szerint kb. 6000 dollár bevétele lesz a videója előtt/mellett/alatt látható hirdetéseknek köszönhetően.

Szóval a videó igaz is, meg nem is, hiszen egy fiatal srác minden erővel azon dolgozik, hogy a videocsatornája egyre nézettebb legyen, és nem dolgozik. Vagyis dolgozik, hiszen azzal, hogy "csak videózik" egészen jól (kezd) keresni. Döntse el mindenki maga, de a videó biztosan nem (teljesen) valós, csak jól rájátszott.

A Videostatx statisztikái. A felső ábra a napi feliratkozók számát jelzi július 30-augusztus 26 között, a lenti pedig a napi nézettséget. Ugye nem hisszük el, hogy ez a hirtelen növekedés csak a téma aktualitása/extremitása miatt van?

Psycho_Dad_Shreds_Video_Games_stat1.jpg

A fenti videót sokezer híroldal bemutatta, - ezért is emelkedett meg egyik napról a másikra a nézettsége - és a #psychodad hashtag a Jesse Ridgway névre hallgató youtubernek köszönhetően jól elterjedt. Jelenleg kb 100 ezer találat látható a Google-n, a "Psycho Dad Shreds Video Games" kulcskifejezésre.

A srácnak nem ez volt az első vírusvideós próbálkozása, akit érdekel, megtalálhatja a csatornáján az "Apa szétveri baltával a laptopot" és a "Pszichopata apuka elpusztítja az Xboxot" videókat is.

Ha még most sem hiszed el, akkor Jesse Ridgway Vine üzenetét hallgasd meg:

 

 

Még több hír, érdekesség és videó Facebook oldalunkon »