A legnépszerűbb Youtube videók Magyarországon

mq1.jpg.pngNa ki a legtöbb feliratkozóval rendelkező youtuber Magyarországon? Nem, nem Szirmai Gergő, a Sziget, vagy egy újabb Szalacsi, hanem egy ROBOT, ráadásul érdemes is feliratkoznod hozzá!

Múltkor már kiveséztük azt, hogy Magyarországon is elérhető a Youtube Trends, ahol korcsoport, nem és ország szerint tudjuk megnézni, milyen videók népszerűek éppen. Ennek a kibővített, tematizált formája tulajdonképpen a most bemutatott új csatorna. 

Most a Youtube egyik automatikusan frissülő csatornáját, a Népszerű a YouTube-on - Magyarország csatornát szeretnénk bemutatni, amely tényleg simán felülmúlja Szirmai Gergő, Dumaragu, Dancsó Péter vagy a Sziget rajongói táborát Youtube-on.

A Népszerű Youtube-on - Magyarország csatorna tematikusan begyűjti a nagy növekedést mutató videókat, a videók kategóriája szerint. Így szórakozás, zene, sport, állatok, technológia, filmek, oktatás, hírek, autók és más járművek, utazás és események, életstílus, játék kategóriákban lehet a legérdekesebbeket egyben, műsorfolyam-szerűen végignézni. Fontos csatorna, hiszen jelenleg 355 ezer magyar feliratkozóval rendelkezik, amelyik videó ide bejut, kap még egy plusz nézettségi löketet.

Az ilyen automatikusan összeállított csatornák segítik a Youtube azon célját, hogy minél több időt töltsenek a felhasználók a Youtube oldalain, és az itt látható lejátszási listák a tévéken való könnyebb böngészést, a tévé élményt is támogatják. A csatorna csokorba szedi azokat a videókat, amiket magyar számítógépeken, magyar oldalakon a legtöbben néznek meg egy bizonyos időszakon belül. Tartalomgyártóknak, újságíróknak, bloggereknek hasznos forrás arra nézve, hogy milyen témák, zenék trendik éppen.

top_hungarian_youtube_videos.jpg

A csatorna ezeket a lejátszási listákat jeleníti meg egyben: szórakozás, zene, sport, állatok, technológia, filmek, oktatás, hírek, autók és más járművek, utazás és események, életstílus, játék.

YouMa - Youtube Marketing blog | Regisztrálj Facebook oldalunkra itt »