Szövegtenger helyett arcok - megújult az Adwords oktatóközpont a Youtube-on

adw.jpgA hazai Adwords csapat vloggerek színvonalán, de végre magyar oktatóvideókkal nyomja, hogy "költs nálunk". Azért egy "hogyan állítsd be a mikrofonod és kamerád" gyorstalpaló videósorozatot megérdemelnének.

Talán a Google minap történt deep-learning startup bevásárlása is hatással volt az Adwords csapatra, nem tudjuk, de a lényeg, hogy megújult az Oktatói Központ a Youtube-on. A sokak számára ismert és gyűlölt Adwords súgó szövegtengere mellett végre magyar nyelvű oktató videók is segítik a hazai KKV-kat, hogy hatékonyabb hirdetési kampányokat tudjanak készíteni önállóan.


start_OFF

Egy kis savat öntsünk először: HOMÁLYOS A VIDEÓ, ROSSZ A HANG!!! Lécci, ezt ne folytassátok, valaki vegyen fel az Adwords csapatba egy épkézláb operatőrt!

end_OFF

Végre van kit szidni, kérdezni: Ági, Tamás, Annamária, Nóra, Dóri és még sokan mások

Az érdeklődőket, KKV marketingeseket mostantól folyamatosan, 2-3 perces súgó-videókkal segítik az Adwords csapat ügyfélszolgálatosai a rendszerben való tájékozódásban. Valószínűleg ezzel az írországi ügyfélközpontba is kevesebb telefon esik be olyan témával, hogy "van egy edvörsz kuponom, hol kell beváltani"(bocs).

A két éve indult csatorna közel 40 videót tartalmaz, és az alapvető fiókbeállítási kérdésektől - Gergely Róbert búgó hangjával (hejj Emanuelle!) - a komplikáltabb riportolási, költségkeret beállítási problémákról is szót ejtenek.
Iratkozz fel most a YouTube csatornára, és tekintsd meg a legújabb oktatási anyagokat!

Szeptemberre hosszabb webináriumokat is ígér a csatornát menedzselő magyar Google csapat - mi rajta vagyunk, szeretjük, pléjlistbe bevarrtuk.

Amúgy a legjobb fej Ági, tanuljunk tőle:)

YouMa - Youtube Marketing blog | Regisztrálj Facebook oldalunkra itt »