Meglesz végre az első magyar #icebucketchallenge?

icebucket.jpgAz új netes-videós őrület könnyen elképzelhető, hogy begyűrűzik Magyarországra, kesergő felhangok ide vagy oda.

Az #icebucketchallenge hashtaggel címkézett közösségi videós kampányban részt vevőknek azon túl, hogy egy vödör jeges vizet kell a fejükre önteniük, meg kell kérniük ismerőseiket, hogy 24 órán belül töltsenek fel egy hasonló videót a közösségi oldalakon - mindezt az ALS rövidítésű ritka betegség kutatására való kommunikációs kampány részeként. Ha ez mégsem történne meg, akkor a kinevezett embernek adakoznia kell (bármennyit, de 100 dollár az ajánlott) az ALS kutatásának, gyógyításának javára.

A világon szinte mindenfelé elterjedt videós őrületben viszont - tudomásunk szerint - még nincs magyar, aki a kihívást teljesítette volna.

Az iStyle facebook bejegyzése viszont reményt ad arra, hogy legyen végre egy magyar:

"Ha kapunk 5000 Like-ot erre a képre, akkor Handrás kimegy a Szigetre, és ahogy Phil Schiller, ő is leönti magát egy vödör jeges vízzel."

Itt tessék lájkolgatni serényen:

 

Andrást Phil Schiller és Tim Cook Apple vezetők inspirálták. Tim Cook jéghideg zuhanyát itt láthatjuk:

Az iMagazin szerint "Tim Cook három kihívottja Bob Iger, a Disney CEO-ja és az Apple igazgatótanácsának tagja, Dr. Dre, aki most már Apple-alkalmazott a Beats felvásárlása óta, és Michael Franti, aki gyorsan meg is csinálta a kihívást ott helyben."

forrás: iMagazin